Nytt från Frankrike

Jag har helt glömt bort att visa er vad jag köpte i Frankrike. Jag kom på det idag när jag letade efter lite kläder i min garderob och min fina, blåa klänning hängde längst fram. Så jag tog direkt fram min kamera och fotade dom.
"Köpte faktiskt dessa klänningar på stranden för 100 :- styck. Ett riktigt kap må jag säga."
"Polo/Ralph lauren väska."
"brazilian flip flops."
"Alexander Mcqeen sjalar."
 
Sådär. Vad tycker ni om det jag har köpt? Allt är såklart fejk eftersom jag köpte allt förutom klänningarna på marknaden i St Tropez. Tänkte även köpa en Juicy couture parfym på Nice flygplats, men såklart fanns den inte. Ska köpa den här i Sverige någon gång istället.

31.a juli

Hej bloggen!
 
Vaknde vid ett tiden idag och jag och Michan låg kvar en stund i sängen innan vi gick upp och tog frukost. Egentligen hade vi stält klockan på 11.00 men tror ni att vi vaknar? Haha nej det gjorde vi inte kan jag klart säga.
 
Idag är det den 31.a juli. Helt sjukt vad tiden går fort. Det är mindre än tre veckor kvar till jag börjar skolan. ÅNGEST! Måste börja hitta på saker nu på dagarna och inte bara ligga hemma och dega och tråka dagen lång. På fredag är det i alla fall bestämt att jag och några polare ska åka till Grönan. Kommer bli kul faktiskt. Sist jag var där var det i slutet på femman. Som sagt, tiden går fort! Sedan är det ju the voice också den 18.e agusti, eller när det nu är och det kommer också bli kul.
 
Nu ska jag fixa till mig lite och sen får vi se vad jag och Michan hittar på. Åskan är påväg hör jag så det är bäst jag skyndar mig nu. Puss! 

Mys med sköna människor!

Hej på er! Kvällen har varit riktigt mysig. Den började med att Michelle kom hem till mig och vi gjorde middag till oss själva eftersom resten av min familj var någon annan stans. Efter det kom Tobbe, Oskar och Rasmus hit och vi satt och snacka en stund innan vi gick ner och handlade lite cola och sånt. Efter det kollade vi på film tills dom skulle hem. Michelle stannade kvar här och vi har kollat på filmen Project X och snart ska vi väl sova antar jag, om inte vi stannar uppe och kollar på olika pogram på MTV. AS USUAL! Hehe!
Har ni haft en mysig kväll ni med?
Bild ur arkivet

didyaknow????

Jag läser massor med bloggar men bara bloggar som är mogna eller vad man nu ska säga. Jag läser tex inte bloggar som skrivs av de som är yngre än mig. Inte för att dom bloggarna behöver vara omogna. Visst jag kan gå in på någon blogg ibland om någon har länkat på facebook eller nåt men annars aldrig. Jag läser även mycket bloggar som handlar om kläder och mode m.m, för det är sånt jag gillar jättemycket. Sedan läser jag alla mina närmsta vänners också.  
 
http://rydstedts.blogg.se, http://ekrull.blogg.se, http://charlotta.nu, http://andrealindelow.blogg.se, http://makeupbox.blogg.se, http://johannaw.blogg.se, http://ehaugen.blogg.se, http://ewilmas.blogg.se, http://kenzas.se, http://lisawe.blogg.se, http://alvafrostander.blogg.se, http://chloeshuterman.chic.se, http://andou.se, http://zarish.blogg.se.
Några tips på bloggar jag oftast läser.

ut i solen

Det är verkligen hemskt att sova så länge som jag gör. Idag vaknade jag klockan två utav att Lisa och en kompis till henne kom hem. Det är trots allt bara några få veckor kvar tills skolan börjar och då vill man ju inte sova bort dom dagarna som är kvar. Nu ska jag i alla fall ut på min baksida och sola. Där kommer hela min dag spenderas och ikväll har jag inga speciella planer förutom att jag kanske ska träffa lite vänner. Hör av mig senare i alla fall. puss på rumpan!

nybäddat

Nu har jag duschat, haft peling, rakat benen, smort in mig, noppat ögonbrynen, filat + målat naglarna, bäddat rent i sängen och NU.. Puuh, så ska jag lägga mig under täcket och kolla in lite bloggar innnan jag ska sova. Sov gott. Love!

+ tips

Ibland kan kläderna börja lukta damm och instänkt om ni har dom i garderoben för länge. Men då har jag ett jättebra tips. Lägg något slag utav en doft påse eller en tvål i garderoben så lukar kläderna fräsht och då kommer heller inga små äckliga djur och förstör kläderna heller. Just nu använder jag mig utav lavendel doft i min garderob och kläderna doftar ljuvligt. Sedan har även mamma en lavendelpåse för våra lakan osv så dom luktar också jättegott när man har bädda rent i sängen. 

Home again

Jag har haft en otroligt mysig långhelg ute på havet. Vi har solat, badat, jag och Nathis har åkt jolle runt öarna där vi låg med båden, spelat spel och skrattat en del. Dock tog jag inte så mycket bilder faktiskt. Minuspoäng till mig. Jag har verkligen inte orkat slita fram kameran om jag ska vara ärlig. Men så är det ibland. 
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på en film och därefter ska jag ta en lång dusch. Jag ska även raka mina ben, noppa ögonbrynen, måla naglarna och det behövs verkligen. Igår var det 15 grader i vattnet och när jag tvättade håret så fick jag bara ont i huvudet när jag låg där i det iskalla vattnet. Därför fick jag inte ut allt balsam. Så en dusch behövs. Anyway..
 
Hoppas ni också har haft en bra helg! BYL! Puss ♥
 

Seglar

Hej på er! Hur har ni det? Själv har jag det bra. Jag är ute på en kompis segelbåt och just nu håller vi på att segla mot Värmdö där vi ska tillbringa hela dagen hos min kusins faster och farbror och min moster och morbror kommer också dit. Vi ska säkert åka ring, sola, bada, hoppa från deras hopptorn osv.. Det kommer bli jättemysigt och kul. Kommer nog stanna här hela helgen så jag ska försöka göra så många tidsinställda inlägg som möjligt och sen kommer jag hem med massa uppdatering och bilder på söndag. Igår runt nio tiden kom jag till båten med min kusin så jag har alltså sovit här också. Mitt internet strulade då eller så var det något krångel med blogg.se så det var därför det inte blev någon update då. Men nu vet ni att jag lever i alla fall.


Bekännelser

Jag mår nästan alltid illa när jag åker bil, tåg, buss, båt osv. Dock aldrig när jag flyger.
 
Jag tycker markerade käkar är så snyggt. Speciellt på killar.
 
Jag är rädd när jag ska spola om jag varit på toa på flygplan. Det känns som man ska spolas ner själv typ.
 
När jag ska sova måste jag alltid hålla min hand på pannan för annars rycker den typ.

Kvällens outfit

Ikväll, ute på Dalarö hade jag på mig shorts från Cubus, linne från Hollister, Alexander Mcqween sjal & jeansjacka från Lindex. Till hade jag på mig mina marinblåa, låga converse.

onsdag 25/7

Har ni tänkt på en sak? Det har jag och det är att min header och design är väldigt trist. Ska försöka byta den så snart som möjligt. I alla fall..
 
Vädret är helt underbart idag. 28 grader och sol. Dock gick solen i moln nu så jag sprang in för att blogga lite. Snart kommer min kusin Ida hit och gör mig lite sällskap. Vi kommer säkert bara ligga på baksidan och för lite sol och bad. Hoppas vädret håller i sig bara för ikväll ska jag och min familj och även några familjevänner ut med deras båt och sedan åka ut till Dalarö för middag vid vattnet. Det må bli mysigt och kameran följer självklart med. 
Snygg hållning

♥ ♥ ♥


wanties

Eftersom att jag inte har något att blogga om bestämde jag mig för att klistra ihop en snygg outfit. Klänningen är från Nelly.com, jackan från Monroe, väskan från Marc Jacobs, plånboken från Ceannis och hunter stövlarna, juicy couture parfymen och Ray ban glasögonen kan ni hitta lite vart som helst. 

tisdag

Hej på er! Jag och moster har precis ätit frukost med bröd, ägg, fil, juice osvosv.. Var väldigt gott faktiskt.
 
Haha, vi kan verkligen inte bestämma oss. Först skulle vi åka till Nacka, sen åka hem till mig i stället, sen till nacka i allafall men nu ska vi vara kvar här i stället. Men det blir bra det också. Klockan är trots allt bara 12 så vi kommer säkert hitta på något. Nu ska jag gå ut och mysa med deras katt men jag hör av mig senare. Puss!
Det skulle vara jättekul om ni gav mig något bloggtips nu när jag inte har min egen dator med gimp och så. Skulle hjälpa jättemycket!
 
 

jogging, PW och nyttig frukost. Duktiga jag!

Hejsanhejsan! Fick veta när jag kom hem idag att det kan ta ett tag att få hem datafläkten så jag får försöka blogga så mycket som möjligt från min systers dator och även från mobilen.
Nu är jag i alla fall hemma hos moster igen och jag sover här inatt igen. Vi har laddat ner en film som vi ska se. Den heter young adult. Vi ska se den med lite godis och cola så det blir mysigt.
 
När jag kom hem idag runt sju tiden drog jag ut och sprang 4km. Mycket bra jobbat med tanke på att jag inte har tränat på nästan 2 veckor och sen har jag även bara legat inne idag som ni redan vet. Imorgon innan frukosten ska jag och moster dra ut på en PW och sen äta en NYTTIG frukost. Duktiga jag. Sen om det blir väder ska vi åka till stranden. Annars så kanske vi ska åka till nacka forum eller något. Men bloggar mer om det senare. Puss!

and now you know

Oh no! Vet ni vad jag kom på? Igår så tog vi ur fläkten ur min dator för att den har pajjat och nu ska vi beställa en ny men utan fläkt i datorn kan man ju inte blogga. just nu är jag jag kvar hos mina kusiner och då bloggar jag från Linas macbook men när jag är hemma ska jag försöka sno till mig Lisas dator så jag kan bogga. Så nu vet ni vad det beror på om jag inte bloggar flera gånger om dagen.
 
Idag har vi gjort absolut ingenting. Vi har bara legat här i soffan och kollat på filmer varav en hette The lost valentin och sen har vi även sett Hamillton. Ni vet när jag var hos Michan hä om dagen kollade vi på filmen LOL och den hur bra som helst. Åh vad jag älskar sånna filmer som den. Samma sak som att jag älskar The wow och Dear John. Jag försökt att hitta olika sidor där man kan ladda ner The lucky one. Men jag hittar ingen. Någon som vet någon sida man kan kolla på den. Spelar inte någon roll om det är utan svensk text. I alla fall så såg jag även LOL igår igen med moster och jag tror jag att jag se den idag ikväll också. Haha! Ni fattar hur mycket jag älskar den!?
 

Måndag

Godmorgon!
 
Igår åkte jag aldrig hem utan jag stannade kvar hos mina kusiner och sov här. Idag ska vi antagligen åka till nacka forum eller göra något annat. Vi har ingenting bestämt än. Det är skitväder ute idag så man kan ju inte gå till stranden eller hem till mig och bada så man får göra det bästa av situationen och vara inne och hitta på något. 
 
I allafall, jag ska snart börja göra iordning mig, borsta tänderna, klä på mig m.m. Efter det får jag se vad som kommas skall somsagt. Bloggar mer senare!
Hehe, lekte lite med min kusins macbook inne på photo booth och ni ser resultatet....

Snabb info

Hej på er! Jag är hemma hos min moster just nu och jag vet inte riktigt när vi ska hem. Ska försöka uppdatera lite senare om jag inte gör någonting. Har inga planer ännu i alla fall. Men jag hör av mig senare om det. TTYL!

+ minigolf +

Sista dagen i France spelade vi minigolf och jag vann självklart stort. NOT! Jag sög kan man säga. Första omgången kom jag sist bland barnen och andra gången kom jag näst sist. Men kul var det i allafall.

Lördagskvällen

Står i köket med min pappa och håller på att göra egen choklad som vi ska doppa jordgubbar i. Jag kom hem från Michan runt sex tiden och då började jag direkt söka runt lite på körkortstillstånd för moppe och nu är det fixat så nu väntar jag bara på att mina föräldrar ska få betalningskortet så kan jag börja övningsköra. Längtar! Eftersom min syrra skaffade moppe för några år sedan så har jag redan moppeboken så den ska jag också börja läsa redan nu. Blir ju trots allt 15 om cirka 200 dagar. Anyway.. Hoppas ni har haft en riktigt bra kväll i alla fall. Blog ya later ♥
Ser ni min vita fläck på haken på högra bilden? Just nu har jag runt tio sånna i ansiktet och det ser jätteroligt ut. Jag ser typ ut som en prickikorv eller något.

Favorit just nu

Åh vad jag älskar detta nagelack nu när jag är lite solbränd och så. Hade det hela tiden i Frankrike men dock fick jag måla på nytt ganska ofta eftersom det går bort väldigt lätt.

Dagens outfit

Idag har jag på mig en kapelstickad tröja från Gant och shorts från marknaden i St tropez som egentligen är min systers. Till har jag vita, låga converse och en väska från friis & company.

Miss u maj der friend


+ next to me | skinny love +

 
Ni har säkert hört båda låtarna men dessa spelades hela tiden i Frankrike och jag tycker båda är otroligt bra. 

Lördag 21/7

Världens godaste summer breakfast. Ni måste ta och prova jordgubbs och avocado mackorna någon gång.
 
Hej bloggen! Håller på att fixa iordning mig för att gå till Michelle. Rätt skapligt väder idag så jag vet inte vad vi hittar på. Kanske drar och badar någonstans och om det munlar under dagen så sitter vi väl inne och kollar på någon mysig film. Vi får se, vi får se. 
 
Som ni ser där över så gjorde jag en riktigt god frukost till mig själv idag som bestod utav både jordgubbs och avocado mackor, jordgubbskräm med mjölk och flingor, te och sen på sidan om, ett glas juice och lite jordgubbar. Så om ni vill ha en både god och nyttig frukost borde ni pröva det här. 

Mynight

Hej på er alla fina läsare! Jag kom hem från stan runt nio där vi som sagt var och såg bio. Den var riktigt bra må jag säga. Just nu är jag riktigt trätt och ligger raklång i soffan och väntar på punk'd och lite andra serier ska börja. Till dess ska jag KIKA lite med mina babe's. Hare!


Man in black 3

Hej hopp snopp! Har precis anlänt till Michelle. Roligt att träffa henne efter nästan två veckor. Runt fyra i allafall så ska vi möta upp Tobbe och Alex för att åka in till stan för att se Man in black 3 och käka middag. Kommer säkert bli något onyttigt som donken eller tacobar men vafan. Nästa vecka blir det hård träning. Min outfit får ni se lite senare för nu ska jag vara social. Hörs senare! Puss
 

thuursday

Bara några av bilderna. Kommentera om ni vill ha fler.
 
Oj, oj, oj! Jag vet inte vart jag ska börja. Vi har solat, badat, ätit god mat, shoppat, spelat minigolf, myst och mycket mer. Vi har haft det otroligt bra helt enkelt. Vi har även tagit en massa bilder. Både fina och jättefula och dom kommer jag inte lägga ut i bloggen hehe. Är lite ledsen också för jag känner mig knappt brun. Men det ändras väl när jag träffar alla vänner som har varit i regniga svedala dessa tio dagar.
 
Just nu skypar jag i allafall med Michelle om morgondagen då vi tänkte åka in till stan för att se bio, gå runt i affärer osv.. Dock har jag inte växlat över mina euros som jag har kvar så det får lösa sig på något vis.

I'm back

Nu har jag anlänt tillbaka till Sverige och jag är hur trött som helst. Som tur är behöver jag inte vänta på mat eftersom min mormor har lagat mat till min familj. Anyway.. Skulle i alla fall höra av mig lite snabbt och säga att jag är tillbaka på banan och snart kommer jag igång med bloggningen igen med en massa bilder från Frankrike.


paradise

Hej på er! Jag har det helt underbart här i Frankrike med Evelinas familj. Idag åkte vi till Gigaro beach och vågorna var enorma när vi skulle åka hem till huset igen. Imorgon ska vi besöka en ny strand där vi aldrig har varit med vatten på båda delarna. Jag vet inte om ni förstår vad jag menar med det men i alla fall. Hoppas ni läsare har det bra i Svreige eller om ni också är utomlands någonstans. Bloggar mer om jag får tid nån annan dag. Puss!

Helt underbart


Länkbyte

Nu tycker jag att alla ni ska gå in och kolla på denna blogg. Det är en av mina bästa vänner och hon bloggar om massa olika saker som tex musik, Justin Bieber och självklart om sig själv.  
 
ps. Om ni också vill ha länkbyte med mig skriv en kommentar eller maila mig på "[email protected]" OBS. Ni måste ha minst 50 unika läsare om dagen.

+ + nu och då + +


lovely


Saturday night

God kväll! Lucas, Tobbe, Rasmus, Oskar, Eve, Jojo och Michelle drog för dryga halvtimmen sen. Tänk vi knappt kan vara alla samlade igen förns i höst då alla åker till sina land, utomlands, läger osvosv.. Trist! Men inga sura miner för det, för då finns det ju något att se fram imot när skolan börjar. 
 
Just nu ligger jag nerbäddad och kollar på punk'd. Den här gången lurar Hayden Panettiere både Zac Efron och "Snooki" från jersey shore. Haha fyfan vad roligt det är måste jag säga. Har ni sett det någon gång? Anyway.. Hoppas ni har haft en lika kul kväll som jag har haft. Puss på rooompan!
 

Lördag

Äntligen är blogg.se appen tillbaka så jag kan blogga utan att behöva sätta igång datorn när jag inte har tid. Idag har jag i alla fall legat på min baksida hela dagen med min moster, morbror, kusinen och min päron. Nu är vi hos min mormor för att äta mat och efter det går vi hem igen och då ska jag va med några kåååmpisar. Får se om jag hinner blogga innan jag ska träffa polarna men annars bloggar jag imorrn. Puss! Oskar och Rasmus för drygt en vecka sen.


summer feelings

 

frankrike 2009

Back in days kan man säga. Det här var 2009 i Frankrike.

Bekännelser

Jag hatar när folk andas på mig. • Just nu skulle jag aldrig kunna tänka mig att smaka mackgrill.  Mina favoritappar är Instagram och KIK.  Jag alskar sena nätter när man sitter uppe och kollar på tv (typ jersey shore).  Jag sminkar mig nästan aldrig på sommaren.  När jag var liten blev jag kallad för gluggen och bull Stina. Min kompis Michelle har börjat blogga HÄR
 
 
 

New in

Idag lämnade jag Michelle runt halv 2. Då drog jag helt ofixad med Eve till centrum och köpte lite nödvändiga saker till Frankrike. Älskar min nya bikini som är från H&M. Den kostade 100 kronor för båda delarna eftersom det var rea. Ett riktigt kap må jag säga. Allt tillsamans gick på runt 275 kronor tror jag.
 
Ikväll blir det nog bara en slappar kväll. Har varken ork eller lust att gå ut. Därför ska jag ta hand om mig själv lite. Dvs, duscha, raka benen, måla naglarna m.m. Man brukar säga att man har "ta-hand-om-mig-själv-dag" på söndagar. Men eftersom det måste packas och fixas så hinner jag inte med det då. Under helgen ska jag även komma på lite tidsinställda inlägg så ni blir uppdaterade även fast jag inte är hemma. Bra va?! 

Fun night

Hej på er! Kom precis in efter ha varit ute med Mich, Lucas och Tobbe. Alltid lika kul att va med dom två. Nu står Michelle på sin rätta plats i köket och fixar flädersaft och jordgubbar till oss. Fresh! Samtidigt ska vi sätta oss framför tv.n och kolla på Ghost whisperer och Jersey shore.
 
Är lite orolig för biljetterna till Justin btw. Vill så gärna gå. Men bloggar mer om det imorgon bitti. Puss på er!
Bild i repris. Jag, Tobbe och Oskar.

Torsdag

Hejsan hoppsan! Sitter på min baksida med Michelle, Kroon och Tobbe och softar. Snart ska jag gå hem till Michelle och va där tills imorgon så jag sover altså där. Vi måste dock gå upp rätt så tidigt eftersom imorgon släpps biljetterna till Justins konsert och jag måste bara ha en. Det skulle vara sjukt kul! Latero!
En outfit från Öland.

Yesterday

 
Igår var det en jättemysig kväll. Först gick vi till drevan och var där nån timme och efter det gick vi till Oskar och kollade på en film. Vi kom hem till Michelle runt halv 12 och då satt vi i hennes kök med hennes lillesyster och mamma en stund. Sedan la vi oss raklånga i soffan och kollade på tv tills klockan blev halv 3. 
 
Idag vaknade vi ca halv tolv. Vi gick upp, åt frukost, fixade oss m.m. Och sedan cyklade jag och Mich hem till mig. Nu ska vi snart gå ut i solen och sen kommer även Eve också. Bloggar mer senare!

soft dag

Hej på er! Dagen har varit jätteskön. Vi har chillat på min baksida hela dagen fram till fem då alla utom Michelle gick hem. Snart ska jag vara snäll mot min mamma och pappa och börja med maten. Det blir hembakad pizza med massa sallad till. Mums! Lite senare ikväll ska samma personer plus några till, till drevan och bada eller nåt. Efter det drar jag troligtvis hem till Michelle och sover där. Som ni märker är inte uppdateringen på topp, men livet kommer före och jag vill ägna så mycket tid som möjligt med mina vänner innan jag drar till Frankrike. Hoppas ni förstår! 

3e juli

Gud vilken otroligt härlig dag. En perfekt dag för bad, sol och vänner, Snart kommer Michelle, Eve, Tobbe, Rasmus och Oskar hit och vi ska mest ligga på min baksida för att sola och bada skulle jag tro. Sen ikväll är det tänkt att vi ska åka till drevan och ta kvällsdopp osv. Men mer om det senare. Ha en bra dag!
Last summer. Jag, Eve och Ellen. Gud vad jag saknar henne!
 

+ + sum


+ Vilken tröja är snyggast? Marc Jacobs vs Heidi klum?

 
Älskar verkligen dessa tröjor från Marc Jacobs och den med Heidi Klum på som fanns på Nelly.com. Jag köpte en med Heidi Klum på, på Gotland och jag älskar den!

Blommigt

Varje vecka så bäddar jag rent i sängen för annars tycker jag det är lite äckligt. Men det måste nog vara det bästa som finns, nybäddad säng, nytvättat hår, & rakade ben. Ååh.. Kommer bli superskönt att somna inatt.

Snygg jävel

Idag kommer min snygging hit, Michelle. Vet inte vad som hittas på faktiskt. Först blir det i alla fall lite brunch ute i solen och sen kanske Evelina och några till kommer hit också. Så nu ska jag ut och öppna upp poolen och lite så innan de kommer. 
 
Juste! Självklart glömde jag mitt minneskort i datorn när vi åkte till Öland och därför använde vi Idas kamera hela tiden. Så hon kommer skicka bilderna så fort som möjligt så dom kommer inom kort.

Följ mig på Instagram @stinawesterlund

 
Vanligtvis brukar jag lägga upp bilder på instagram varje dag. Så om ni vill se fler bilder än vad som finns på bloggen så heter jag "stinawesterlund" där. Om ni följer mig och frågar om jag kan följa tillbaka kan jag självklart göra det också.
Den här bilden tog jag igår på Öland. Gud vad varmt och soligt det var. Hade hört att det var kallt och regnit här i Stockholm då. Eller har jag fel? :)

The day

Puuh.. Har precis lagt mig i sängen efter en lång dag. Vid ett tiden åkte vi från Öland och hemma var vi inte förns halv 7. Det beror på att vi gjorde massa stop längs vägen som tex käka mat, handlade godis från godisbron där det finns 600 olika sortes godis. Jag och mamma plockade så mycket som ett kilo. Men det behövdes lite godis i bilen kände vi. När vi kom hem i alla fall så åt jag middag och efter det drog jag till Jonte med massa andra. Till en början kollade vi på fotbollen, men vi tröttnade rätt så fort och i stället gick vi ut och satte hos i hans utemöbler under ett vindskydd eller vad man ska kalla det (det var i alla fall inte lika kallt som det var ute). Där satt vi och mös under filtar och snackade en massa tills klockan hann bli elva. Då kom Eves pappa och hämtade oss. NU ska jag bädda ner mig under täcket och se en film med en snygg skådespelare. Bloggar mer imorgon. Då får ni bilder massa bilder från Öland.

RSS 2.0