Torsdag

Hej på er! Gick hem tidigare från skolan idag för jag mådde inget vidare. Tog en alvedon och la mig i soffan och vilade. Under dagen blev det bättre och jag drog på innebandyträningen och det må va en av dom jobbigaste och lökigaste träningarna jag har vart med på. Det va en svinbra träning. Nu ligger jag nerbäddad i sängen redo för att sova. Imorgon har jag skola till två, sedan drar jag hem snabbt och fixar lite saker och sen ska jag och laget på läger ett dygn och jag tror att det kommer bli kul. Försöker hinna blogga imorrn även fast det blir ganska tajt. Pussar!


+ + +

Lindex 79 kr/styck

Dagens outfit

Tröja från Zara, Jeans från Salt, klocka från Guess, Halsband från Ur&penn och låga converse

sick of this shit

Huvudet värker, nyser jämnt, är allmänt trött och seg, börjar få lite ont i halsen osvosv..Jag har kämpat mig igenom dagen, men som tur är har vi inte vårat vanliga schema ännu utan det börjar imorgon. Ser verkligen inte fram imot det. Är redan trött på skolan bara efter tre dagar. Hur ska detta gå? Får se fram imot höstlovet som är om cirkus 2 månader.
 
Nu ska jag ta en huvudvärkstablett och sen lägga mig framför Paradise Hotel med en stor kopp te för att lindra min hals. 
Idag bärde jag ett supersnyggt halsband från ur&penn. Hela mina outfit får ni se strax.

Nu missar väl inte?

Idag börjar den nya säsongen av Svenska Hollywood fruar och det vill man ju absolut inte missa. Om ni vill se det börjar det klockan 21.00 på tv3.

tisdag 21/8

Det här är en sån dag man bara vill sitta inne och kolla på massor av filmer men ändå får man gå upp sju för att vara i skolan 20 över 8.  Skoldagen och varit väldigt..... konstig. Eftersom det har börjat fyror i våran skola fick vi små grupper och visa dom runt i skolan på förmiddagen (på bilden över sitter söta Tobbe och tar hand om sina fyror). Slutade i alla fall skolan runt ett och nu ligger jag under täcket äntligen och kollar på en massa serier. Tänkte snart kolla på några avsnitt av paradise hotel innan jag ska laga nyttig mat till la famille. Pussar!

black wanties

Primeboots, Marc jacobs väska, Kenza 9 jacka

Första dagen i skolan

Första dagen är avklarad i skolan. Vi började halv tio och slutade tio så vi var bara där i en halvtimme och det var riktigt skönt eftersom jag var så sjukt trött efter bara 4 timmars sömn innat. På tordag börjar vi skolan på riktigt med det vanliga schemat och på tal om scheman är vårat svin dåligt. Jag menar två timmars lektion utan rast vissa dagar? Jaja..
 
Är hemma i alla fall med Eve och snart kommer Lisas kompisar hit också. Runt 19.00 ska jag sticka till v-malm för att ha den första innebandy träningen för säsongen. Är riktigt taggad på att se hur den här säsongen kommer bli. Om det blir några bättre förändringar eller inte. Ska bli kul att i överhuvud taget komma på plan och spela.

ikväll

Efter middagen drog jag mig in på badrummet och där har jag spenderat kvällen. Jag bastade, hade fotbad, peeling, Tvålade in mig med en tvål som är nyttig för hyn och kroppen som innehåller citrongräs m.m. Sedan har jag även rakat benen, smörjt in mig osvosv.. Fy så underbart! Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa i sängen. Får se om jag kan somna såhär tidigt med tanke på att jag har vänt på dygnet och somnat runt 4 och vaknat runt 12, ett varje dag. 

resume av sommaren 2012

Nu har jag inte min dator och därför har jag inte alla mina bilder heller men jag ska försöka göra det bästa jag kan.
 
 Våran familj åkte till Evelinas & co landställe och firade midsommar. Jag hade på mig en söt klänning på Abercrombie&fitch
 
Jag hängde mycket med vänner både på kvällarna och dagarna.
 
Vi åkte till min farbros och fasters landställe med pappas släkt och firade min farbror.
 
Jag hade på mig en massa sommarkläder som bestod av gulliga blusar & shorts, klänningar, jeansshorts osv..
 
Min och Evelinas familj åkte till Franrike i 10 dagar och hade jättemysigt. Solade, badade, åt god mat, drack mycket cola och iste m.m.
 
Jag solade mycket när solen kom fram. Då blev det mycket benbilder.
 
Jag var ännu mer med kompisar.
 
Jag åkte ut med Nathis båt med hennes familj och min kusin.
 
Började åka moppe.
 
Åkte till Ornö till Fredriks landställe över ett dygn.
 
Sov mycket över med kompisar.
 
Sedan avslutade jag lovet med en skaldjursskiva med en massa familjevänner.

New in

Jag och Lisa har fått lite nya kläder att lägga i garderoben. Fastande mest för en rosa Gant Piké och två marinblå Abercrombie&fitch tröjor. Älskar dom! Sedan har vi även fått lite andra kläder som en Abercrombie klänning, Hollister t-shirt och massa andra fina saker som kommer användas flitigt i höst.

Dagens planer

Godmorgon! Eller godmorgon är väl lite fel att säga vid den här tiden. Steg upp för inte så jättelänge sedan och åt världens godaste frukost med hälso yoghurt, banan, kiwi och müsli. Mycket smarrigt och nyttigt. Imorgon drar skolan igång och även träningarna och det ska bli mycket kul. Har saknat innebandyn och äntligen drar den igång. Jag har lovat mig själv att från och med imorrn ska jag börja mina nyttiga veckor och bara äta godis, dricka läsk osv på helgerna och sen om jag är sugen på nåt i veckorna ska jag äta frukt. Sedan har vi bestämt i familjen att inte köpa hämtmat mitt i veckorna, äta köttbullar, mackaroner osv..Det har blivit alldeles för mycket av sån mat under lovet. Sedan ska jag fram för allt träna mer. Ska försöka hinna med att gå ut och springa lite mellan innebandyn eller skaffa ett gymkort. 
 
Idag ska jag bara vara hemma och mysa hela dagen. Är riktigt seg så jag orkar inte göra något speciellt. Så min sista sommalovs dag ska jag bara sitta i soffan och kollar på massa serier som går på tv. Älskar Degrassi som oftast går på MTV. Sitter faktsktit och kollar på det just nu.

01.44

Hehe, det blir väldigt mycket matbilder nu men whatever..
 
Efter jag precis hade bloggat idag på förmiddagen ringde mamma och sa att dom skulle komma hem om en timme och då blev jag jättestressad helt plötsligt. Låg i soffan med pyjamas och åt frulle liksom. Det blev rätt så brottom när jag hade lovat mamma att duka och efter det skulle jag även duscha, sminka mig, borsta tänderna, klä på mig kläder osv osv. Men jag hann till slut i alla fall. Dock fick jag inte tid över till bloggen tyvärr.
 
Idag har vi ätit världens godaste skaldjursfat med hummer, krabba, havskräftor, vanliga kräftor och räkor. Mycket gott. Nu har alla våra gäster gått hem (typ för en timme sen) så nu ska jag hoppa i sängs och krama kudden för jag är sjukt trött. Bloggar mer imorgon. Puss & kram!

Lördag 18/8

Idag är det lördag och i övermorgon börjar skolan. Helt sjukt vad tiden har gått fort. Näst sista morgonen spenderas i alla fall i soffan, framför en film med en god frukost på det. Jag ska strax lyfta på arslet för att börja göra iordning mig. Duscha, borsta tänderna, sminka mig osv.. Ikväll ska vi ha skaldjurs middag för våra golfkompisar. Typ en tradition som vi har varje år. Dock äter vi inte skaldjur varje år utan det är middagen som är traditionen. Tror dom kommer ganska tidigt så jag ska försöka blogga så mycket som möjligt innan dom kommer. Pussar!

ommöblerat

Idag har jag somsagt möblerat om i mitt rum. Ni som läste bloggen http://vitree.blogg.se förut kanske kommer ihåg hur rummet såg ut förut, då sängen stod vid stora fönstret och tvn vid den blommiga väggen där sängen står nu. Jag har ställt bort nattugsbordet för det tog bara en massa onödig plats och nu känns rummet mycket större än innan! Hur tycker ni att det blev?
 
Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket med ett glas cola och kolla på filmen The lucky one. Jag och Michelle skulle kollat den när jag sov hos henne men vi fastande med skype. 

Twitter

Nu kan ni även följa mig på Twitter. Där heter jag Stinawesterlund och om ni vill att jag ska följa tillbaka så får ni kommenatera.

Fredag 17/8

 
Hade ingenting att skriva om så jag valde att köra på en videoblogg. Jag har verkligen ingenting att blogga om så det skulle vara jättesnällt om ni gav mig några tips. Puss!

trött, trött & trött

Dagen har varit mycket mysig men väldigt lång. Halv tio gick båten till Nåttarö imorse och därför var vi tvungna att gå upp sju för att hinna till pendeln som gick till Nynäs kvart i åtta. Så nu är jag väldigt, väldigt trött och jag förstår inte vad jag gör uppe egentligen. Vi gick i alla fall till en mysig strand och var där i några timmar. Vi badade och solade och sen hade vi även köpt beach tennis som vi spelade. Som sagt, mycket mysig dag!
Bilderna är tagna här och här ifrån.
 
Fick sånt dåligt samvete eftersom min statestik har blivit jättebra på sistonde och jag har knappt bloggat. Jag menar 2 inlägg i förrgår och ett igår. Nej skärpning! Imorgon är jag helt ledig så då ska jag försöka blogga så mycket som möjligt. Pussar!
 

Nåttarö

Hej på er! Är med Ida, Lisa och farmor på Nåttarö för att spendera lite tid med dom. Båten hem går om 45 minuter så jag kanske kommer hem runt 6 tiden eller nåt sånt.

Internet fungerade inte hemma igår. Vet inte om det var något strul med Telia men nu är det fixad iaf. Bloggar i alla fall ikväll när Lisa låter min ha datan. Puss!


Onsdag

Hej bloggen! Ligger på Michelles baksida och solar och har det mycket skönt. Så satans varmt bara men jag ska inte klaga. Om ungefär en halvtimme kommer Michelles pappa hem och då ska jag och Michan dra in till stan för se vad Ung08 har att erbjuda. Jag tycker det är ganska tråkigt där. Får dra med Michelle till något fik och sitta och mysa på någon uteservering i stället. Bloggar i alla fall när jag kommer hem. Puss!


23.08

 
Sorry för den sämsta uppdateringen idag. Lisa lät mig inte ha hennes dator på förmiddagen för... jag vet inte. Vid 5 tiden skjutsade mamma mig till Michan och jag har ätit här, sen tog vi bussen till Ica och köpte lite jordgubbar och så. Nu är vi i hennes lilla stuga och snackar med Lucas och Jonte på skype samtidigt som vi kikar med våra andra polare om en sak. Snart ska vi sätta på filmen The lucky one innan vi ska sova. Vi måste upp i tid imorgon då vi har passa hennes lillesyster. Pussar!

+ hälsotips

Ät nyttigare. Hur många gånger har man inte hört det? Om man äter nyttigare mår kroppen bättre så istället för att åka till Donken och handla massa skärpmat kan ni åka till tex Ica maxi och plocka mat från deras salladsdisk. Dom har jättefräsha grejer där.
 
Drick mycket vatten. Det är ätt jättebra tips. Vatten är bra på alla sätt och vis. Det är både bra för hyn, håret och kroppen. Dock ska man inte dricka kolsyrat vatten för det är inte bra för sklettet.
 
Träna/ motionera minst 2-4 dagar i veckan. Kroppen behöver all motion den kan och och därför ska man ut och röra på sig minst 30 minuter minst 2-4 dagar i veckan. Om du vill få smala och slanka ben så ska du absolut ut och jogga/powerwalka minst tre dagar i veckan. Dock måste man har lite tålamod för man ser inte resultat efter första veckan.
 
Om du är mätt, ställ ifrån dig tallriken. När du har blivit mätt efter middagen, ställ ifrån dig tallriken så du inte sitter och små äter av det som är kvar. Ögat vill gärna ha mer än kroppen.
 
Tips för att bota sötsuget. Vilka har inte hört att man ska ta en frukt istället för godis när man är sugen på något?  Det är faktiskt sant. Om man tar frukt minskar sötsuget eftersom frukt har mycket fruktsocker. Ät godis på helgerna istället och hoppa över det på vardagar. 
 
Bli mer peppad till att träna. För att bli mer peppad till att träna kan ni alltid stätta upp en bild på eran favorit modell vars kropp ni älskar. Då blir man mer taggad till att träna och sötsuget försvinner också. Jag har min bild som bakgrund på mobilen eftersom mamma kanske inte tycker om att det hänger massa bilder på kylskåpet.
 
 
 
 

Min måndag

Idag vaknade jag runt tolv tiden, då gick jag upp och åt frukost som bestod av färskt bröd som mamma hade köpt med sig hem till mig och Lisa. Efter det har jag bara strosat runt i huset och gjort naada. Har haft myskläder hela dagen och sen har jag även hållt på att pula lite med en design till två tjejer som jag nu är klar med. Visar den snart!

Höst inspo

 
 
Det andra collaget var ett skämt för er som inte förstod det. Jag höll på med collagen ovanför när en av Lisas kompisar kom med idéen att göra ett skämt collage med jättefula kläder så jag tänkte why not. Fyfan vad vi skratta. Speciellt när jag prata med Eve och Tessan på Kik om hur snyggt det var och dom spelade med och sa att det var jättefint.
 
Anyway.. Börjar faktiskt se fram imot hösten nu, då man kan köpa in massa mysiga kläder som stickade mysiga, tröjor, skor & tjocktröjor. Jag tycker tröjan från Abercrombie ser jättemysig ut med päls i. Me like!

Bekännelser

Jag har en hel sista med bara deppmode låtar - Den här sommaren blev inte som jag todde den skulle bli. Den blev sämre. - Jag tycker inte det gör så himla mycket att skolan börjar om en vecka. Sommaren har inget mer och bjuda på och och det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna och innebandyn - Jag blir jätterädd när jag hör att jorden ska gå under. - Jag har ett svårt beslut att ta lite längre fram. Typ i vinter eller nåt. - Jag lyssnar på väldigt blandad musik. - Jag har gått på gymnastik, konståkning, fotboll och nu går jag endast på innebandy. - Jag har börjat dra fingrarna i håret och det är en sjukt dålig vana då håret blir fettigt och sen kommer det även massa skit i hårbotten. Jätteäckligt! Måste sluta med det.
 

bloglovin'

Jag har precis gjort ett accont (eller jag har signat up) på Bloglovin' så kommentera om ni vill att jag ska följa er där så kan jag göra det om ni även följer mig såklart. 

Sverige - Frankrike

Sitter placerad i soffan framför handbollsfinalen mellan Sverige och Franrike. Jag håller alla tummar för Sverige självklart och jag hoppas verkligen att dom tar sitta första OS guld idag. 
 
 
Annars då.. Jag vaknade påtok försent (klockan 14.00) Då gick jag upp, åt frukost och sen låg jag bara i soffan och tjillade tills jag gick ut och åkte lite moppe. Sedan kom jag in lagom till handbollen började. Jag ska se klart matchen och efter den ska jag blogga, blogga, blogga! Bra va!

q/a

Kan du fråga henne var hon gjorde det, min har nämligen också spruckit?

Hon är i Göteborg just nu, men jag kan fråga henne när hon kommer hem.

 

vart kan man köpa dom? :)

Du kan köpa dom här :)

 

Hej hej! Super fin blogg. Tänkte bara fråga om du vet hur man fixar svenska på gimp? KRAM

Tack så mycket! Jag vet faktiskt inte vart man fixar det för jag har också engelska. Men antagligen på sidan man laddar ner gimp. Kram!

 

Hej! Jag skulle vilja att du skriver lite tips om bloggdesign, för du är grymt duktig på det! Vart hittar du dina gratis mallar osv. Skulle vara till stor hjälp! Kram

Åh! Tack så mycket. Det kan jag absolut göra. Jag gör mina mallar själv men du kan ju söka på hur man gör det på google. Där hittar du säkert något bra tips. Kram!


Nytt, nytt, nytt

Tadaaaaa! Detta är det jag har suttit och pysslat med under dagen. Jag valde att ha samma stil som jag hade när jag gjorde Tessan design igår och visst blev det snyggt? Dock kommer jag byta ut bilderna i headern när hösten kommer för då vill man inte ha så sommrig blogg. Detta har även gjort att jag har fått mer blogglust nu och det är ju bra, ellerhur?! Vad tycker ni om min nya design? KOMMENTERA!

Imorgon har jag inget planerat. Jag tänkte svara på några av era frågor och kanske skriva några bekännelser. Vad vill ni har mer av här i bloggen? Kanske mer videobloggar?

Lördag 12/8

Hej bloggen! Ber om ursäkt för min dåliga update idag men har utan att ljuga haft fullt upp den här dagen. Den började med att Jag och Tessan gick upp och åt frukost osv. Efter det gick hon hem och jag satte direkt igång med  en grej ni får se snart. Kan ni gissa vad det är?
 
När klockan började närma sig 16.00 hoppade jag in i duschen, städade mitt rum + bytte sängkläder osv för vid 17.00 kom pappas kusin hit och hennes man på middag och först åt vi en liten sushi förätt och efter det åt vi sooki yaki till varmrätt. Mums!
 
Nu ikväll mötte jag först upp Tobbe och Oskar och vi drog och handlade lite godis för att sedan gå hem till mig och kolla på film. Efter ett tag kom även Michan och Hanna och därefter kom även Jojo och Lucas. Vi kollade som sagt på film och när den var slut gick vi ut ett tag men när vi hade gått en stund kom Lucas på att han hade glömt sin mobil hos mig så det var bara att knata hem igen. Dock orkade jag inte gå ut igen eftersom det regnade så jag stannade hemma och nu har jag precis kommit in efter ha suttit och pratat lite med folket där ute på min baksida. 
 

+ rosa glitter tippar

Igår innan vi gick och la oss målade Tessan mina naglar. Jag valde att göra rosa glitter tippar och jag tycker det blev riktigt snyggt.
 
Om ni vill göra likadant tar ni först ett rosa genomskinligt nagellack över hela naglen (om ni vill. Jag tycker det blir snyggast). Efter det målar ni på rosa (om ni vill ha någon annan färg typ som blå går det också bra) på tipparna. Låt färgen torka i några minuter och måla sedan på glittret. Låt torka och efter det målar ni vanligt genomskinligt nagellack på hela naglen så håller det bättre. Så enkelt var det. Snyggt va?

theresetornkvist.blogg.se

Runt åtta tiden ikväll mötte jag upp Tessan som jag inte har träffat på jättelänge. Hon följde med mig hem och en lång stund har vi suttit och fixat en design till henne. Klicka här för att komma till hennes blogg.
 
Annars då.. Vi har tagit igen allt aom vi har missat och suttit och pratat om lite allt möjligt. Nu ska jag fixa mina naglar innan vi ska sova. Båda är sjukt trötta efter vi bara har tittat in i burken hela kvällen/natten. Det blir med uppdatering imorgon. Puss!

Fredag

Hej på er! Vilken seg morgon. Gick upp runt halv elva tiden och sedan la jag mig direkt i soffan och kollade på lite tv pogram. Där har jag legat fram tills nu och det är på tiden att börja fixa sig lite nu. Dock har jag inga planer förutom att Tessan och jag skulle hitta på något kanske. Jag får se hur det blir med det. 
 
Min syster har precis åkt till Göteborg med min kusin och några vänner. Dom ska gå på liseberg, äta goda middagar och bara mysa. Gissa om jag är avis. Nee usch.. Denna helg kommer inte vara nå kul känner jag på mig. Regnit, kallt och massa tråkiga saker. Jag får helt enkelt göra det bästa av situationen och vara med lite vänner. Ska försöka tillbringa så mycket tid med Michan som möjligt för på måndag är det back to business för henne då hon passar hennes lillesyster måndag till torsdag hemma hos hennes pappa. 
Haha! här om dagen på Ornö när vi barn var ute och plockade hallon och blåbär.

+ pink +

Både min och Lisas mobiler har varit trasiga ett bra tag nu och här om dagen bestämde sig Lisa för att ta tag i det. Hon fixade sin mobil på någon random butik i stan och hon bytte även färg till rosa för bara 800 kronor. Jag därimot har inte fixat min än och ni ser hur den ser ut. Totalt förstörd. Ska också lämna in min snart hade jag tänkt.

torsdag

Hej bloggen! Igår morse åkte jag till några kompisars landställe på Ornö. Vi stannade där över natten och vi åkte hem vid tre tiden idag. Hem kom vi inte förns fem tiden eftersom vi gjorde massa stopp på vägen. Bland annat att hämta min syrras lagade IPhone. Gaash vad snygg den blev. 
 
Jag har precis ätit middag och snart ska jag ta cyklen till Michelle för att tillbringa min kväll där. Vi hade tängt att dra och bada men sen började regna och då ändrade vi oss och vi kör på en filmkväll istället. Bloggar mer när jag kommer hem.

rasmus stark gästbloggar

chacha bloggen! 
 
Jag sitter just nu med Vikor, Elias, Lisa och Stina i soffan och tjillar fett mycket för vi e gangsters. Vi ser på Batman och den är jättebra. Hihhiiii! Hoppas ni mår bra för det jag gör. Men nu ska jag dra. Ciao!
Jag när jag spelade fotboll här om dagen.
Jag och mina boys. (Jag i vit keps)
 

beautiful

ekrull.blogg.se ekrull.blogg.se ekrull.blogg.se ekrull.blogg.se ekrull.blogg.se ekrull.blogg.se ekrull.blogg.se

converse med platå

Jag tycker converse med platå är svinfult (no fence) men seriöst, inte ens på kenza är skorna snygga. Jag tycker man bara ser ut som kalleanka i dom för att dom är så stora och klumpiga. Dock kan jag tycka dom låga conversen med platå kan vara rätt gulliga men absolut inget jag skulle kunna ta på mig på mina fötter.

Tisdag 7/8

Ikväll ska jag vara med Rasmus, Lucas, Oskar och Tobbe (kanske Tessan och Jojo) Vi ska bara ha en mysiskväll framför filmen Project X med chips & cola m.m. Innan ska jag käka tacos med min syster och hennes kompis Viktor.
 
Tidigare idag åkte jag moppe i en halvtimme eller så. Gud vad kul det är och jag längtar verkligen tills jag får ta mitt moppekort. Jag kom på att det kanske är dags att leta fram den där moppeboken nu också. Jag har verkligen inte orkat att läsa den ännu och när skolan börjar så kommer jag inte ha så jättemycket tid med moppepluggandet eftersom skolan och innebandyn går före. 
Tidigare idag!

Duttigtavmig

Hej bloggen! Springer runt i huset och städar för fullt. Dammsuger plockar undan massa grejer, dammar osvosv.. Visst är jag duktig!!! Återkommer när jag är klar. Me @ the moment


Mer höst

Funtar på att köpa både ralph lauren tröjan och byxorna från Ginatricot som jag har suktat mig efter ända sedan de kom ut i butik. Höga, vita converse har jag redan tre par av och en moncler jacka var jag riktigt nära på att köpa efter jul men nu när det jackorna har varit inne i nästan två år är dom påväg ut. Men vem vet.. Jackan är riktigt snygg så den kanske lyckas hålla sig kvar på marknaden. Den röda västen var iallafall stört snygg.

+ + +

Detta är nog de bästa böckerna jag har läst. Jag är ingen riktigt bokfantast men dom här böckerna kan jag inte sluta och läsa. Dock vet jag inte om syskon kärlek är den bästa boken Katarina Von Bredow har gjort men just dom böckerna hon skriver gillar jag verkligen. Böckerna rekomenderas verkligen!! 

Mocco

Typiskt att solen går i moln när man kommer hemma och ska lägga sig på baksidan för att få lite sol på sig.
 
Nu är jag hemma från stan och jag och pappa har faktiskt fått färdigt lite grejor idag. När vi skulle hem åkte vi förbi mocco (bästa fiket)  på Nybrogatan och köpte hem lite fikabröd. Om ni någongång ska åka in till stan för en fika rekomenderar jag verkligen Mocco det är både mysigt och har riktigt bra käk och fika. Mocco finns både på Nybrogatan, Vasagatan och Dalagatan. 

Springer ärenden

Hej bloggen! Är inne i stan med papi och fixar lite ärenden. Vi har bland annat varit på Sony affären på regerings gatan för att ta hand om det här med min fläkt till datorn så jag kan börja blogga som vanligt igen osv.. Jag kommer hem om ett tag och då blir det fler inlägg. Puss!


Tired!!!!!

Jag ligger just nu helt utslagen i sängen och är redo för att sluta ögonen och sova (tänk att man kan bli så himla trött av att vara ute i skärgården på några klippor och bara ligga och sola). Dock ska jag läsa några sidor först ur min nya bok, Elsas värld. Är bara på femte kapitlet och än så länge är den riktigt bra. Anyway.. Dagen har i alla fall varit hur mysigt som helst. Vi åkte till en resturang som sagt som ligger precis vid vattnet mot kvällen. Där var vi och åt både varmrätt och efterrätt. Hur gott som helst var det. Sedan körde vi full fart hem för att inte missa herrarnas 100meters final i fridrott. Bolt vann lätt mot sina motståndare!! Jaja.. Vi hörs imorrn! Puss och godnatt!


Skärgården

Hej bloggen! Jag sitter just nu på en klippa någonstans i skärgården. Klockan åtta imorse åkte vi hem ifrån för att åka med färjan till kummendö och efter det hämtade våra kompisar upp oss med deras båt för att sedan åka till den ö vi är på just nu. Vädret är helt underbart! Sol, blå himmel och vindstilla. Dock är vattnet riktigt kallt (17 grader) så badat har jag inte gjort. Till lunch har jag ätit årets första kräftor vilket var hur gått som helst. Jag kan verkligen äta hur många som helst. Jag fick en egen låda eftersom de vuxna åt annan mat. Gud så gott det var! Kan inte vänta till vi ska äta det nästa gång. I alla fall. Om cirka två timmar ska vi börja packa ihop oss igen för att åka till en ö här lite längre bort. Där ska vi äta middag på en resturang som ligger precis vid vattnet så det kommer bli jättemysigt. Hoppas ni har haft en lika mysig dag som mig. Puss!


favvis

Tryck på bilden för att komma till Eves blogg.♥

cara collection

 
Jag gillar verkligen dessa armband från Cara. Jag gillar mest Natacha Peyres collection som ni ser över. Armbands collectionerna brukar kosta lite olika men dessa kostar 599 kronor har jag för mig. 
 
Dom jag helst skulle villja har är ett vitt, gult, rosa och beiget. Så grymt snygga. Tycker ni att dessa armband är snygga?

fan vad yolo

 
Det här med yolo (you only live ones). Jag tycker folk använder hela tiden och oftast i fel situtaioner. Tex, jag såg en tjej på facebook för några veckor sedan som skrev "Nu drar jag ut, yolo" eller en annan på instagram som la ut en bild på chips och cola och sedan skrev hon "chips och cola till frukost men yolo förfan" Asså det är inte yolo. Yolo är inte saker man gör dagligen. Eller dagligen och dagligen. Men ni förstår säkert vad jag menar. Yolo är tex att hoppa fallskärm och göra saker man aldrig gör annars.

Lördag 4/8

Hej bloggen!
 
Idag vakande jag rätt sent utav att min kusin och alla kom till oss och skulle fika. Jag drog mig upp ur sängen fast än jag hade kudden kvar i ansiktet. Det första som händer när jag kommer ut på baksidan är att Lina puttar i mig i poolen. Dock var det rätt så bra för vaknade till lite, men hade jag kläder på mig och mina favvis shorts från Hollister så jag hoppas att dom inte bleks av kloret nu.
 
Nu har jag i allafall gjort mig iordning och nu ska jag snart ut för att åka lite moppe innan jag, mamma och pappa ska dra till Fors för att spela golf. Vi hörs sen!
Detta är faktiskt min syster. Många av mina kompisar trodde det var jag när Lisa la upp bilden på hennes instagram. Tycker ni att vi är lika?

outfit till hösten

Jeans från Dr.Denim // Stickad tröja från Bubbleroom.com // Skinnjacka från Jofama by Kenza // 
Murberry väska // Marc Jacobs ipad case // Jessica Fancy parfym // Alexander Mcqeen scarf // Vita höga Converse // Ray bans, wayfarer. 
 
Helt sjukt vad tiden går fort. Det är höst om mindre än en månad och sommaren har bara runnit iväg. Tragiskt nog har jag redan börjat kolla in lite höstkläder. Bland annat dom där över. Jag valde att lägga in den äldre jackan från Jofama eftersom det skulle bli för hårt med en Kenza 9 jacka med Alexander Mcqeen scarfen. Till denna outfit skulle det va snyggt med en hög, slimmad hästsvans och lite silvriga ringar i kors eller några enkla runda. 
 

fun day

Jag har haft en jättekul dag på Grönan med Michelle, Eve, Tobbe, Oskar, Rasmus, Lucas och Jonte. Insane och Extreme var klart dom roligaste. Dock började det regna runt 6 tiden och då drog vi hem. Men vafan! Efter åtta timmar på grönan med massa springade fram och tillbaka är man rätt slut i benen. Haha, vi som tänkte stanna där rätt sent, när det började mörkna.
 
Nu är jag hemma som sagt och kollar på Systrar i jeans. Måste snart hoppa in i duschen för att göra mig fräsch.  Sedan ska jag hjälpa mamma och tända ljus och lite annat innan maten. Bloggar mer senare! Puss!

let's go to Grönan

 
Klockan är bara halv nio och vi ska börja röra oss mot bussen för att åka vidare till Grönan. Där ska jag tillbringa hela dagen, så jag bloggar när jag kommer hem och sen kanske ni får några mobilinlägg. Ha en bra dag!

Videoinlägg

 
Haha jag va jättestressad men MITT FÖRSTA VIDEOINLÄGG! Det ni! Kommentera om ni vill ha fler.

Softish

Hej på er! Äntligen får man en HEL dag med sol och värme. Jag har försökt att blogga hela morgonen men det va nåt knas då, men nu funkar det äntligen. Vaknade 11.00 av mig själv. Jag gick upp och gjorde iordning jordgubbsmackor och även en smoothie. Därefter har jag bara legat på baksidan och softat, ätit en mycket god lunch eftersom vi har några familjevänner här. Dock ska jag hoppa ner i poolen nu för nu är det riktigt varmt. Ikväll ska jag dra till Michan och sova där. Vi får se vad som händer. Om vi drar ut eller om vi stannar inne och myser till en film eller något. Vi måste i alla fall lägga oss rätt så tidigt eftersom imorron ska vi upp 08.00. Jag kommer typ vara..... Död! Men vad gör man inte för att va i tid på grönan? Haha. Btw! Jag har nästan tappat all färg från Frankrike vilket suger. Kolla bara på bilderna.


00.35

Puuh.. Har suttit och designat hela kvällen och nu har jag tröttnat rejält. Får helt enkelt fortsätta någon annan dag.
 
Förövrigt har min kväll varit väldigt mysig. Har bara varit hemma med familjen och softat. Vi har kollat på någon knasig film samtidigt som jag satt med datorn i knät. Nu ska jag jag strax lägga mig i sängen för att få lite sömn. Imorgon är det tanken att jag ska dra till Eve, men imorgon kväll så ska jag sova hos Michan så jag får se vad jag gör. Om jag ska tillbringa min dag med Michan eller med Eve och Tessan. Hmm.. Nu är jag i alla fall överdrivet trött så jag ska snabbt borsta tänderna nu för att sedan hoppa snabbt ner i sängen. Vi hörs imorgon. Pussar! ♥
Min överdrivet snygga syrra! 

Sister

Denna kväll har jag faktiskt gjort en ny header och design till min syster. Haha, hon ska ju självklart sitta brevid mig och ändra sig hela tiden om hur hon ska ha sin design och till slut blir vi osams. Men bra blev det till slut. Skönt att det gick rätt så fort för med vissa designer kan jag sitta och pyssla med en vecka. Jaja.. Klicka här om ni vill kolla in hennes blogg.

första agusti

Hej bloggen! 
 
Jag sitter i soffan och slappar medans jag väntar på att pappa ska bli klar med pannkakorna han håller på med. Dagen har varit väldigt lugn och det är lite skönt. Jag vakande i tid och åt en god frukost direkt som mamma hade gjort åt mig. Efter det har jag gjort iordning mig lite smått och bara gått runt i huset och sms.at och inte gjort någonting annat. Senare kanske jag ska åka ner på skolan för att åka lite  moppe och innan det ska jag ta lite bilder på min syster. Sen har jag även inplanerat att jag ska ut och springa 5km och efter det köra lite Victorias secret training. 
 
Igår gick Michelle hem runt fyra och då kände jag absolut inte för att gå ut och göra något men efter middagen ändrade jag mig. Jag och Michan mötte upp Tobbe, Lucas, Rasmus,Oskar och en annan Oskar för att gå till Drevan, för dom skulle bada. Jag kom hem någon gång runt elva och då la jag mig direkt i sängen och såg en rulle.
 
Ikväll känner jag faktiskt inte för att gå ut. Igår var det så jävla kallt så jag trodde jag skulle avlida. Men får se om dom ska vara hemma hos någon hänkar jag kanske med dom. Jaja, mer om det latero. Ha en bra dag. Puss!

RSS 2.0