meandsis


Prööbleem

Eftersom det är några stycken som undrar vart jag har hittat Victorias secret träningen är det här
Jag har lite problem med när jag ska ladda upp videos från youtube. Som ni ser så finns inte videon på träningen här på bloggen när jag bloggade om det. Det är bara vitt. Är det någon som har en aning om vad det kan vara? Just nu använder jag Remby för att ladda upp videos och det är därför dom blir så små. Så det skulle vara till stor hjälp om ni vet hur man gör så att det inte blir vitt.
 
Förstår ni vad jag menar?

Hos kuss

Hej på er! Har precis kommit till min kusin som fyller år imorgon så vi firar henne idag eftersom imorgon åker jag och hon till Öland. Så om ni undar varför uppdateringen under helgen är dålig är för att internet kommer säkert vara jättedåligt. Får ryck på blogg.se som aldrig fixar appen. Jaja.. Ni får ha en bra kväll!
 
Det här var på min andra kusins student sist jag var här. Usch vad blek och jävlig jag såg ut.

Jordgubbstårta

I lördags när vi var på landet bakade jag och Eve den traditionella jordgubbstårtan, fast vi gjorde på vårt eget lilla sett. Även fast jag inte är något stort fan av tårta så åt jag en bit och den var faktiskt god med noblessen och allt vi hade på. Tror faktiskt att jag ska bli bakerska eller nåt, haha!

Picmonkey.com

Yees! Nu har altså Picmonkey ersatt picnik. Det är helt gratis och dubbelt så bra! www.picmonkey.com 

project x

Halloj! Nu ligger jag i sängen och vilar brevid Julia som håller på att somna. Tidigare idag drog vi ut på en powerwalk i en timme och vi kom in precis när det började regna (tur). När vi väl kom in i alla fall hade mamma gjort tacos till middag och sen efter maten hoppa jag och Julia i poolen även fast det regnade som satan. Som tur var så lugnade det ner sig efter ett tag.
 
Nu ligger vi som sagt i sängen och väntar på att filmen vi håller på att ladda ner ska bli klar. Vi ska se Project x och jag har hört att den ska vara riktigt bra. Har ni sett den?

svar på frågor

Vad ska man söka på om man vill träna Victoria secret träning?
Man kan söka på massa olika grejor. Men jag söker på Victorias secret training.
 
Vart kommer blusen från? :)
Den finns att köpa på H&M. :)
 
Vem har tagit de otroliga bilderna? 
Det har Evelina gjort.
 
Gud vilket fint linne! Är det från Hollister? :)
Tack så mycket. Ja, det är det men det är från Hollister i USA. :)

2012-06-27

Hej bloggen! Har precis ätit färdigt min goda & nyttiga frukost som bestod av yogurt, flingor, jordgubbar, banan och hemmagjord musli. Snart ska jag gå till bussen för att möta Julia och sen får vi se vad som hittas på. Har inga direkta planer inför dagen. Så nu måste jag i alla fall klä på mig, borsta tänderna, sminka mig m.m. så att jag hinner. Bloggar mer senare!

02.54

Runt nio tiden ikväll drog jag ut med Rasmus, Mich, Eve, Tess och Jojo. Tyvärr blev det inte så långvarit eftersom vi inte kom på något att göra. Så jag kom hem runt tio, då började jag direkt snacka på skype med Julia och Rasmus och sedan när klockan började närma sig tolv drog jag och Lisa igång filmen Footloose. Den var som grymt bra så den rekomenderas (kan ju vara för att huvudrollen var så grymt snygg också hehe). Nu ska jag i alla fall sova så att jag inte sover bort hela dagen imorrn. Ska ju trotts allt träffa Julia runt ett så jag antar att jag måste ställa klockan.
 
Juste! Har ni hört om den här lilla tjejen Avalanna snarare mrs. Bieber som får vara med Justin backstage m.m. Jag hör hört att hon har cancer i hjärnan av något slag och att det är inräknat att hon kommer gå bort imorgon (idag). Att man dör vid sån tidig ålder är hemskt. Fick lite ont i hjärtat när jag fick se videon Tessan skickade till mig tidigare idag.

videogames


+ shm +

Ni har säkert hört att Swedish House Mafia ska splittras. Jag tycker det är sjukt trist eftersom dom fem låtar dom har gjort tillsamans är sjukt bra. Ååh vad jag vill gå på deras sista konsert innan dom går isär. Men biljetterna är redan slut sålda och jag vet inte ens om man får gå i min ålder. Nån som vet? 
 
Visst är det lite roligt att dom aldrig har haft konserter hemma i Sverige någon gång utan bara i andra länder. Jag tycker det är lite fascinerande hur en svensk grupp kan bli så stor i andra länder. Det är samma sak med Agens karlsson (hon som vann Idol). Hon är inte så jättestor här i Sverige men tex i Frankrike. Ojojoj.. Hennes låtar spelades hela tiden på radion sist jag var där.
 
 
 
 

Inspo


tusdej

Ååh vad trist! Vaknade bara för några minuter sedan vilket inte är bra för nu har jag sovit bort hela dagen och jag har inga planer alls. Jag vill göra saker på sommarlovet. Inte bara sitta inne och dega. En sak är säker i alla fall och det är att jag ska träna men sen då? Ååh, blir så trött på mig själv. Jag får kik.a några och höra vad dom gör, annars lägger jag mig bara under en filt och ser på en film. Jag tycker att man får göra det när det är sånt tråkigt väder. 
 

Bekännelser

Jag, Tessan, Eve, Mich och Jojo har som tradition att gå med varann och se Twilight varje gång den släpps, jag gillar inte tårta (bara chokladtårta), jag älskade Dora utforskare när jag var liten, jag hatar att ha omålade tånaglar, jag tycker hästar är läskiga, jag började på konståkning när jag vara 4 år och jag slutade när jag hade fyllt 11, jag är lagkapten i innebandyn, jag hatar myttare, jag har jättelätt för att börja gråta.
 

Drar ut ändå

Jag ångrade mig. Går ut och springer ändå och när jag kommer in kör jag Victorias secret training. Hoppas på att det inte börjar regna nu bara..

victoria's secret training

Istället för att jag ska ut och springa idag ska jag köra på en Victorias secret träning. Tänkte att jag ska köra två pass. Det där över och ett pass för armar och ben. Vädret är så sjukt trist idag så jag vill knappt gå utanför dörren. Därför går jag inte ut och springer. Dock måste jag ut och springa minst en gång till i veckan men det fixar jag. Bara det inte är sånt här väder för då kör jag på en Victorias secret träning igen. Tro det eller ej så är det riktigt jobbigt.

dresses - Victorias secret

Är helt såld på de här två klänningarna från Victorias secret. Denn vita skulle vara jättesöt att ha på grillkvällar, när man har gäster, utomlands osv.. Den orangea klänningen/tunikan är jag helt förälskad i kan jag säga. Den skulle vara perfekt att ha på stranden nu när vi åker till France snart. Big love!
 

Midsommar outfit

Klänning från Abercrmobie | smycken från guldfynd | converse | kransen gjorde som sagt min syster

24.e juni 2012

Ojojoj vad min statestik har sjunkit sedan i torsdags. Det får det bli ändring på känner jag. Och kommentarerna då? Lite tråkigt att man knappt får kommentarer då man känner att det inte är någon vitts att blogga när bloggen och inläggen inte uppskattas. Man får liksom inte någon respons, bara en massa "fin blogg" kommentarer för att de som kommenterar ska få lite extra läsare. Så sjukt trist. Och sen är det ju även så, om ni kommenterar mer blir det roligare inlägg för då får jag mer energi till bloggen.
I alla fall..
 
Jag kom hem från Eves landställe runt 7 tiden. Sedan dess har jag hämtat Lisa med pappa på hennes jobb, ätit, kollat på fotboll osv.. Tessan undrade om jag ville följa med ut en stund men jag kände att jag verkligen inte orkade. Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för natten och sen ska jag snacka lite med min snygga vän Julia om veckan som kommer. Bloggar mer snart. Puss!
Här får ni en liten sneak peak på hur jag såg ut på midsommar. Ni får outfit bilder snart. 
(Min syster har gjort kransen. Visst är den fin!?) 
 

@ Landet

Hej på er! Som ni har märkt har det inte blivit någon uppdatering under dagen och tyvärr kommer det bara bli ett inlägg varje dag tills på söndag då vi åker hem. Det beror dels på att internet är jättesegt här på landet och dels för att jag vill vara social mot dom andra. I alla fall.. Vi kom hit runt elva tiden imorse och då la vi oss direkt i solen och en stund efter det cyklade jag och Eve och köpte glass och efter det halvsov vi på solstolarna tills vi följde med Wille till vattnet.
 
Nu väntar vi på Eves pappa ska komma med lite mat till oss och det ska bli grymt smarrigt. Inte så konstigt eftersom jag är jättehungrig. Efter maten ska vi mysa framför TV.N och senare ska vi se en film jag har laddat ner. En skräckis tror jag. Hoppas bara vi kommer kunna somna efter. Hehe! Jaja.. Ha en fortsatt bra kväll!
Bjuder på en bild från förra året då jag var här. (Har tagit några bilder under dagen men konstigt nog kunde jag inte ladda upp dom)

believe

Vad tycker ni om Justins nya album? Jag har varken varit ett stort fan av Justin Bieber eller ens lyssnat på hans låtar speciellt mycket. ( I sånt fall må det vara U smile i smile eller never say never ) Men hans nya album är sååå bra! Jag har tagit alla låtar från albumet och gjort en egen lista på spotify vilket jag aldrig har gjort förut med hans låtar. Sen måste jag säga att han har blivit grymt snygg.

want to do


Strand



20.e juni

Imorse vaknade jag upp hos Tessan vid halv tolv tiden. Vi åt frukost osv och vid ett tiden drog jag och Eve hem till henne. Egentligen skulle jag hem och packa men istället drog vi in till stan för att kolla på skor till Eve. Hon hittade ett par jättesöta blå ballerina. Jag själv fann en jättesöt bikini i korallfärg. Jag köpte den inte eftersom underdelen fanns inte kvar i den jag ville ha. Åh.. Måste hitta en fin innan jag åker till Frankrike. Vill helst ha en knallrosa eller en abrikosfärgad. Någon som vet om det finns någonstans? 

Mysigt slut på dagen

Två "söta" bilder på mig och Eve för någon timme sen.
 
Hej folks! Är hemma hos tessan med henne och Evelina och har det mysigt. Det blev aldrig att vi gick ut eftersom det var en massa som inte kunde vara med osv och då skulle det bara bli tråkigt. Anyway.. Snart ska vi i alla fall gå ut och bubbla och efter det blir det väll massa girltalk innan vi ska sova. I morgon måste jag hem i tid eftersom jag måste packa väskan för på torsdag åker jag till Eves land med hennes familj och firar midsommar. Kommer bli hur mysigt som helst. Mer om det senare. Sov gott! 

sistaaa


Kvälls outfit

Blus från Hollister | Jeans shorts från Ginatricot | Väska från Don&Donna | Hunters

Elias Eriksson Pauna

Han är min idol! jag tycker han är så jävl cool och snygg och bäst! 


Work out

Imorse innan frukost gick jag ut och tog en powerwalk i 45 minuter. Jag har fått en sån sjukt konstig träningverk sedan igår så jag kan knappt springa. Efter powerwalken gjorde jag lite fysövningar på baksidan och efter det åt jag en stadig frukost med baguette, jordgubbar, risifrutti och juice. Efter det hoppade jag i poolen och simmade 100 meter. Duktig jag är. Nu har jag precis kommit ut från duschen och ska snart lägga mig på baksidan och slappa lite. Senare drar jag till Tessan. Vi kommer säkert träffa lite folk mot kvällen och när vi kommer hem ska vi bubbla. Mys!

Idag har jag på mig mina nya shorts från Hollister och till det ett vanligt vitt linne från H&M

Hard work work


Har precis kommit hem ifrån Evelina och nu ska jag snart ut och springa minst 3 kilometer. Är så trött så jag fattar inte ens hur jag ska komma ut genom dörren. Ont i huvudet har jag också.. Jaja.. Ut och springa måste jag göra för annars blir mina tränare arga på mig. Bloggar mer senare!

Brunch

Godmorgon! Eller ska man säga godmorgon?

Har precis satt mig i soffan efter en god brunch med frallor, olika juicer, rostbiff, potatissallad,frukt m.m. Nu hade vi tänkt att sätta på en film och bara mysa tills jag ska dra hem till mig själv. Då berättar jag mer om vad vi gjorde igår. TTYL!

Tired girls

Jag har som sagt varit hemma hos Öhr idag med några stycken. Kom hem till Eve runt halv tolv och nu ska vi snart släcka ner för både jag, Therese och Eve är jättetrötta. Bloggar mer imorgon i stället. Puss!

morgontrött

Godmorgon!

Jag ska snart stiga upp för att äta frukost. Har ganska mycket att göra idag innan jag ska åka till Öhr. Jag ska även åka till min morbror och moster idag för att fira min kusin och morbror lite och det är runt lunch tid så jag antar att jag måste snabba på lite nu. Jag har varit vaken sedan elva men jag har verkligen inte orkat gå upp från sängen eftersom jag var så trött. Anyway.. Ha en bra dag!

Besti


Fix och trix

Jag har precis blivit klar med allt som jag har behövt gjort nu på morgonen. Dvs städat, ätit frukost osv. Vid fyra ska det nämligen komma några vänner hit och äta middag m.m. Det har blivit mycket middagar dom senaste dagarna. I torsdag fyllde Lisa år så då hade vi släkten här. Igår åt vi middag hos några vänner + kollade på fotbollen, idag får vi gäster och imorgon ska jag hem till min kära vän Öhr för att fira att hon har fyllt år.

Igår i alla fall låg jag på min baksida till halv 6 ungefär då jag började fixa mig för att gå iväg. Runt tolv gick jag och Fredrik (han som jag var hos) till mig och badade osv och sedan satte vi oss med min syrra och hennes kompisar i soffan och kollade på en film.  Sedan somnade jag runt tre någon gång skulle jag tro.

Sum



Kort hår

Hej på er! Gick till frisören tidigare för att klippa bort med slitna hår. Jag valde att klippa bort väldigt mycket den här gången så nu är mitt hår rätt så kort. Vä'ldigt skönt må jag säga.

Allt mitt hår som försvann..

Haha bjuder på denna..Men visst är mitt hår kort?!

Nu ska jag strax lägga mig på min baksida och få lite sol på mig. Efter det ska jag börja klä på mig lite kläder och fixa mig eftersom lite senare ska vi till några vänner. Vi hörs sen! Puss

14.e juni

Hej på er! Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket idag, men eftersom min syster fyller år så har jag hållt på att städa och så. Jag har även varit med Eve och då vill jag inte vara för osocial mot henne (Även fast hon är osocial mot mig med sin mobil)


Det får tyvärr bli ett kort inlägg med tanke på att våra gäster kommer om drygt 5 minuter.. Anyway, idag fick vi som ni vet sommarlov och jag har nog inte riktigt fattat det än. Det dröjer nog några dagar innan jag verkligen fattar att vi är lediga i 2 ½ månad. Nu börjar bara den nya nedräkning. Om 25 dagar drar jag och min familj + Eves familj till Frankrike, st Tropez och det kommer bli så grymt skönt att komma bort från Svergie i några dagar. Lääängtar!
Förra året när jag var i Spanien. Gud vad härligt det ser ut!

Skolavslutning's klänning


Idag hade vi skolavslutning och jag hade på mig den här vita klänningen från MQ och även mina nya skor från Bianco. Sedan hade jag ringar och halsband från Guldfynd och klocka från Guess.

Grattis världens bästa syster

Godmorgon bloggen!
Är redan uppe även fast jag börjar halv tio idag. Det är ju trotts allt min systers födelsedag idag och snart ska vi in i hennes rum och sjunga. Jag tänker inte göra ett långt inlägg om henne om att hon fyller år och om hur mycket jag älskar henne för att skriva sånt i en blogg känns så himmla opersonligt. Men grattis Lisa! Hoppas du får en jättebra dag!

Perfektion


13/6 2012

Hej på er! Hur har dagen varit? Min började med att nioarna hade kabbarè i skolan vid kvart i tio. Efter den fick man gå hem och jag la mig direkt i sängen för att jag inte mår något vidare. Jag har ont i kroppen, är ovanligt trött osv.. Så nu ska jag ligga och vila till en film och lite teh. TTYL!

Trött

Är helt död! Har sprungit runt med Ida i nästan 4 timmar för att hitta en klänning till henne. Självklart kunde hon inte bestämma sig så hon dröjde aslänge varje gång hon prövade en klänning och då ska vi inte prata om när hon skulle köpa ett iPhone skal. Ojojoj.. Nu är jag hemma i alla fall och jag ska strax käka innan jag ska hoppa in i duschen.

Förresten! Är det bara jag som blir jättetrött av ovädret som kom? Jag skulle kunna somna vilken sekund som helst.


Påväg in till stan

Hej bloggen!

Sitter på bussen påväg in till stan för att fixa lite saker. Bland annat att köpa en present till min syster som fyller år på torsdag.

Idag hade klassens dag så då åkte vi till Flatenbadet. Tänkte faktiskt ta mitt första dopp för året, men eftersom det var så kallt ville jag inte. Nu börjar det spricka upp lite som tur är. Anyway.. Istället spelade jag mini golf med Eve, Jonte och Lucas och jag var jättedålig! Hehe..


Pannkakor

Hej på er! Vi fick faktiskt halvdag idag i skolan så vi fick gå hem efter lunchen. Mina gamla bloggkompanjoner (Evelina och Tessan) hängde med mig hem så vi ska snart göra pannkakor med massa goda grejor till och kanske sätta oss på min baksida och njuta av solen. Mys!

Dagens outfit

Blus från Hollister // Jeans från Hollister //Skor från Bianco // Skinnjacka från Zara // Väska från Sisters // Klocka från Guess // Ringar och öhrhängen från guldfynd.

Måndag 08.42

Godmorgon godmorgon! Har ni sovit gått? Det har inte jag. Somnade inte förns halv tre inatt och fick ändast 5 timmars sömn. Kunde sovit en halvtimme till eftersom jag börjar klockan 9 idag. Fick reda på det när jag var påväg till skolan vid kvart över 8. Suck! Anyway.. Ni får ha en bra dag mannar!


nu: Easy A, cola & godis


+ tips

Just nu använder jag det här shampoot och balsamet från schwarzkopf. Jag tycker det är jättebra eftersom det gör håret glansigt och lent. Jag tycker ni bör testa på det!

2012-06-10

Hej bloggen!
Idag har jag faktiskt varit duktig och städat hela dagen. Min syster fyller 17 år på torsdag (dagen det är skolavslutning) och då vill man ju att det ska vara rent när det kommer gäster hit.
Anyway.. Idag är det i alla fall söndag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra senare. Som alltid på söndagar kollar jag på film och myser med tända ljus, godis osv, så det är väll det jag ska göra. Imorgon får jag se vad som hittas på. Ska bland annat välja vad jag ska ha för klänning och skor på skolavslutningen så jag inte är ute med det i sista minut på onsdag. Vet ni vad ni ska ha på er? I så fall, vad?


Bekännelser

Jag tycker Channing Tatum och Zac Efron är extremt snygga.
Jag tycker det är lite skarrigt när folk tar kort på sina ögon.
Jag dricker nästan aldrig mjölk.
Jag har nästan alltid brottom på mårnarna när jag ska till skolan.
Just nu älskar jag livet!


beautifully


- Gårdagens outfit -

Efter utspringet igår drog jag somsagt på mig en annan klänning och andra skor. Jag valde en långklänning från Cubus och vita Converse. Drog även på mig armband, ringar och halsband för hotta upp outfiten lite.

Döööktig chey

Nu har jag varit duktig. Fick ett ryck att börja städa rummet samt att bädda rent i sängen när jag kom hem från Ida. Nu ska jag bara hoppa inte i duschen och efter det är det middag. Ikväll vet jag inte vad som händer. Får se om jag orkar dra ut eller om jag bara ska vara hemma och kolla på film. Är rätt så trött från gårdagen, hehe.

400:- Bikbok

Här om dagen sprang mami in på Bikbok och handlade de här skönheterna till mig. Vi fick skorna för ändast 200 kronor eftersom den dagen var det 50% i hela butiken. Jag kommer bära dom i sommar med shorts och en söt topp eller en söt liten klänning. Skorna finns även i svart och oranget.

+ + +


+ Så nära perfekt


Good day

Hej på er! Kör på en nattbloggning när vi ändå har datorn uppe. Efter utspringet idag drog vi till mina kusiner och åt middag, fika osv.. Sen drog vi vidare till Jesper och var där ett tag och efter det drog jag och alla ungdomar till kusinerna igen där det redan var massa folk. Vi dansade, sjöng oh hade det skitkul!  Nu sitter jag, Ida och Celine i Idas biorum och ska snart se Brides maids innan vi ska sova. Hoppas ni har haft en lika bra dag som mig. Puss!
Här en halvbra bild från idag. Ni får fler bilder imorgon.

"förmiddagens outfit"

Tyvärr är bilden inte så bra och kg kan heller inte ta om den eftersom jag har bytt om till en långklänning och converse nu. Den outfiten kan ni få se senare.


Mysigt slut på dagen

Efter en lång dag ska jag hoppa in i duschen, raka benen, smörja in mig osv så jag är fräsh inför morgon dagen. Efter jag har duschat ska jag krypa ner under täcket och se på 21 jump street som jag laddade ner i tisdags.

Den 7.e juni 2012

Dom här fina rosorna fick jag och min farmor och farfar och min mormor idag efter pjäsen.
Hej på er! Dagen har varit huuuur seg som helst men ändå rätt så skön. Vid 12.00 fick vi lunch och då drog jag, Tessan, Eve, Jojo och Michelle till tacobar och åt mat. Efter det fick jag ett sms av min mamma där det stog att hon hade köpt ett par skor till mig som är dööö snygga. Visar dom lite senare.
Vid 15.00 ungefär drog jag, Jojo, Amanda, Nathalie och några tillbaka centrum igen. Kollade efter en Escada parfym och ska köpa. Funderar på Tai sunset eller Marine groove. Dom luktar så sjuk gott!
Imorgon fredag är jag ledig från skolan eftersom både min kusin och en nära familjevän tar studenten. Därför tror jag också att uppdateringen inte kommer bli så bra imorgon. Ska försöka mobilblogga då och då. Vad jag har på mig får ni se imorrn. Puss!

Dagens outfit


Torsdag


Som ni ser suger min bildkvalitet på datan..
Godmorgon bloggen!
Har precis klätt på mig färdigt till skolan. Har på mig ett slappt line från H&M, kofta från Vila och svarta jeans från SALT. Ska försöka hinna med att ta bättre outfit bilder senare.
Om en stund min pappa mig till centrum och sen går jag därifrån till kultur huset där den här teatern ska spelas. Är så otaggad så det finns inte men "what to do?" Man får tänka att det är det sista projektet i sjunde klass för efter sommaren börjar jag åttan. Tiden går så sjukt fort. Det känns som man gick i förskolan igår liksom.. Jaja, ni får ha en bra dag! Puss

Bianco 349:-

Har sucktat mig efter dom här söta ballerina skorna ett bra tag nu, så idag sprang jag in på Bianco och köpte dom för 349:- Dom finns även i rosa, svart, beiget och vitt.

Nyinköpt

Idag köpte jag dom här fina kläderna från Hollister. Självklart köpte jag lite andra saker också, men det visar jag i ett annat inlägg. Shortsen kostade runt 400 och t-shirten kostade runt 200. Jag själv är jättenöjd över köpen! Imorgon när vi får rast på teatern ska jag sprina upp till centrum och inhandla en parfym och även några skor som inte fanns i min storlek på bikbok i stan. Visar dom imorgon.

SVERIGES NATIONALDAG

Hej på er! Har precis kommit hem från en dag på stan med min familj. Vi har haft jättemysigt! Ätit en god lunch, shoppat och promenerat lite på strandvägen. Nu är jag sjukt trött men jag hinner inte vila mig eftersom jag måste duscha och även träna mina repliker till pjäsen som vi ska ha imorgon på kulturhuset med klassen. It's going to be sooooo boring! Som tur är pappa påväg till thaien för att köpa hem lite mat till oss. Loooove it!
Eftersom det nästan inte blev några bilder idag får ni två bilder från igår på mig och mina fina vänner Tobias och Oskar.

@ the bus

Hej på er! Sitter på bussen påväg in till stan för att möta upp mamma och pappa för lite shopping. Så otroligt skönt att vädret börjar komma tillbaka igen. Ser fram imot en lunch på någon uteservering. Kommer bli hur härligt som helst. Tyvärr glömde jag minneskortet till kameran i datorn, så ni får räkna med mobil bilder senare. Anyway.. Vi hörs när jag kommer hem. Puss!

En bild på min syster som jag tog lite tidigare. Kolla hennes blogg http:lswesterlund.blogg.se


Q/A


Vart är linnet ifrån?
Linnet är från Ginatricot och kostar 129:-

emmaoclothing

Jag har blivit helt förälskad i dom här virkade klänningarna från Emma o. Funderar på att beställa hem den längst till höger som kostar runt 600 kronor + frakt. Åh älskar dooom!

Dagens outfit

Hollister jeans|H&M tröja|Guess klocka|Till hade jag en väska från amazing, skinnjacka från Zara och en halsduk från Vero Moda

Lillfredag

Therese och Evelina har kommit hem till mig nu och vi håller på att laga mat för fullt i köket. Som sagt ska vi äta tacos och det ska bli så sjuuukt gott. Vi kommer nog ha ätit färdigt lagom till DHW. Vet inte om vi var så sugna på film efter. Vi funderar på i stället att gå ut och träffa några och sedan kolla på film lite senare. Men mer om det senare. Latero!
Bjuder på en hemsk bild som är tagen för en stund sedan..

Tonight

Ikväll ska jag, Tessan & Eve ha lite tv mys med tacos, godis & självklart DHW. Men vi tänkte även ladda ner en film vi ska ha till senare. Så jag tänkte fråga er nu om ni vet någon bra film som man skulle kunna tänka sig ladda ner. Det skulle hjälpa jättemycket!

Dream outfit - wanties


Svenska jordgubbar


Lite mer info om mig

KÄRLEK
Är du kär? Nej
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? Det kan nog tyvärr ha hänt, ja
Är du rädd för kärleken? Lite ibland haha
BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? Haha jaaa
Snusat? Det är vidrigt
Däckat? Hehe
Tycker du att det är coolt att supa? Nej
Kysst en främling? Ja
Gjort ett sugmärke? Hahah jag är värdelös på det men ja
Har haft oskyddat sex? Nopeee
Pussat en tjej? Ja
Har du haft sex med mer än 20 Personer? Nej :)
Gråtit inför mer än 10 personer? Yes
Smygit ut? Haha ja
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Njaaa, typ
Sovit bredvid någon av samma kön? Ja det är klart :)
Sovit brevid någon av motsatt kön? Finns ju inget bättre :)
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? Don't think so
Gråtit dig till sömns? Ja
Gråtit framför någon du älskar? Jaa
Vaknat av att du gråter? Haha lol nej, det låter konstigt
Skrikit ord som hora och slampa till någon? Nej, sånt är så jävla onödigt
Slagit någon på skoj? Hela tiden
Blivit slagen på skoj? Jarå
Varit på sol semester? Absolut, senast var i Indien! :)
Badat i havet? Nej för jag är retarded? Wtf ja det är klart jag har haha
Har haft snöbollskrig? Ja men skulle dock aldrig hända i nuläget haha (det är sommar men ni fattar)
Inte sovit på en hel natt? Yeeep
Varit på sjukhuset? Ja
Sovit i över 12 timmar? Dee har jag absolut haha
Sett en film mer än 10 ggr? Var inne i någon period för något år sedan då jag såg dirty dancing, all.the.time, bokstavligen haha
Varit ute en hel natt? Yes
Bråkat med en vän? Alltså, lite halvt bara
UTSEENDE
Hur lång är du? 160.7... Sadface
Ögonfärg? Melerade, grönblå typ
Hårfärg? Färgat
Stil? Swag
Är du nöjd med ditt utseende? Vissa dagar känner jag mig riktigt snygg andra vill jag bara gräva ner mig under en sten
Är du mogen? Om jag vill :)
FRITID
Du har varit på läger? Yesss sir
Du kör handboll/basket? Inte alls
Du kör fotboll/innebandy? Nono
Du är ofta med kompisar? Yesss
DU TYCKER OM ATT...
Kramas? Det äger! Kramfest förfan
Kyssas? Älskaree
Prata? Dee nice
Sova? SOVA!!!
Gå upp tidigt? Nej, men blir så ändå
Lyssna på musik? Looove
Vara ensam? Love it!!! Bara det inte blir för mycket
Att vara kär? Sometimesss
Vara i skolan? Onödig fråga, nej såklart
Kolla på film? Jag och film är ett asbra par, lite sorligt kan man tycka.. Haha
HYGIEN
Hur ofta duschar du? Varje dag
Använder du deo? Ja
Brukar du borsta tänderna varje dag? Ja känner mig jättesnuskig annars
Använder du parfym? Yep
DU FÖREDRAR
Cola/Fanta? Cola ffs!!!
Tv/Data? Datorn helt klart
Blå/Rosa? Det beror helt på
FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? Scrolla lite högre upp
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Det gör jag
Har du svårt för att bli kär? Säger alltid att jag är kär i alla, om jag ser någon gullig "åh han är jag kär i" osv, men bli kär på riktigt har jag svårare för
När kysste/hånglade du med någon sist? Förra fredagen sedan
Är du singel? Thank god
När fick du senast en komplimang? Idag
HAR DU NÅGONSIN...
Varit medvetslös: Yeees man
Hånglat med nån riktigt ful: Hahahah ja
Hånglat med fler än 50 pers: Nope
Gjort något riktigt dumt: Hhaha ja
Gjort något du verkligen ångrar: Njaa
Varit nykter på någon nyårsafton: Nej jag har varit full enda sedan jag föddes, varje nyårsafton
Åkt ambulans: Nej :)
Gjort nåt olagligt: Haha men ja
Skämts över dina föräldrar: Haha hela tiden som liten
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja det har jag :)
Tagit droger: Nej
Vilka kläder sover du i: Trosor och ibland någon tröja, sällan dock
Vad hatar du verkligen: Snö, osköna människor, slappa handtag, rasism. Ja ni vet, massvis tyvärr
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Ja.
Är du ensam nu: Neherå
Vill du gifta dig: Om jag hittar någon bra man, ja
Vill du ha barn: Gillar inte barn haha
SENASTE PERSONEN SOM...
Sov i din säng: Jag och innan det var det... Minns ej
Såg dig gråta: Have no idea
Fick dig att gråta: Minns ej
Smsade dig senast: Oscar
Kramade dig: Caroline
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: Nej
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Nej
Köpt någonting: Ja
Sjungit: Ja
Saknat någon: Ja
HAR JAG?
Digitalkamera: Kompaktkamera
Telefon på rummet: Nej
Egen dator: Ja
Könssjukdom: Hahahha nej
Bra kompisar: Absolut!!
Tar du receptbelagda mediciner: Nej
Info om dig själv:
Namn: Stina westerlund
Ålder: 14 år
Familj: Mamma, pappa, storesyster

KÄRLEK
Är du kär? Nej, tyvärr inte
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? Dunno
Är du rädd för kärleken? Sometimes
BADGIRL/BADBOY
Har du rökt? Usch nej!
Snusat? Neverrr
Däckat? Nope
Tycker du att det är coolt att supa? Absolut inte!
Kysst en främling? Nej
Gjort ett sugmärke? Haha nej!
Har haft sex? Nej!
Pussat en tjej? Yees
Har du haft sex med mer än 20 Personer? Nope
Gråtit inför mer än 10 personer? Aa
Smygit ut? Nej
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Lite smått sådär
Sovit bredvid någon av samma kön? Yes
Sovit brevid någon av motsatt kön? Jaa!
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? Nope, don't think so
Gråtit dig till sömns? Ja
Gråtit framför någon du älskar? Ja
Vaknat av att du gråter? Nej haha
Skrikit ord som hora och slampa till någon? Aldrig!
Slagit någon på skoj? Hihi, all the time
Blivit slagen på skoj? Yees
Varit på sol semester? Självklart
Badat i havet? Nee du vet! Ofc har jag gjort det.
Har haft snöbollskrig? Jaa!
Inte sovit på en hel natt? ja
Varit på sjukhuset? Ja!
Sovit i över 12 timmar? Det har jag!
Sett en film mer än 10 ggr? Yepp! Var förälskad i "Helens små underverk" ett tag.
Varit ute en hel natt? Nej
Bråkat med en vän? Yepp
UTSEENDE
Hur lång är du? Lång! närmare 1.75 cm.
Ögonfärg? Blågröna
Hårfärg? Brunt med ljusa nyanser.
Stil? Hur ska man förklara sin stil?
Är du nöjd med ditt utseende? Sometimes..
Är du mogen? Ibland, hihi
FRITID
Du har varit på läger? Ja!
Du kör handboll/basket? Nej, verkar tråkigt..
Du kör fotboll/innebandy? Innebandy!
Du är ofta med kompisar? Yesss
 
DU TYCKER OM ATT...
Kramas? Jadå
Kyssas? Hihi aa
Prata? Jaa! Jättemysigt!
Sova? Looove!
Gå upp tidigt? Usch nej!
Lyssna på musik? Som fan!
Vara ensam? Nej! Föredrar att vara med folk
Att vara kär? Jaa!
Vara i skolan? Lööve school but not the lessons.
Kolla på film? Älskar att kolla på film. Bland det mysigaste som finns!
 
HYGIEN
Hur ofta duschar du? Beror på, men oftast varje dag.
Använder du deo? Ja!
Brukar du borsta tänderna varje dag? Vaaarje dag!
Använder du parfym? Yees
 
DU FÖREDRAR
Cola/Fanta? Colaaa
Tv/Data? Thaa computaa
Blå/Rosa? Rosa oftast
 
FRÅGOR
Vad tycker du om kärlek? Älskar kärleken
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? Lilla moffa saknar jag vaaaarje dag.
Har du svårt för att bli kär? Sådär
När pussade du någon sist? I fredags
Är du singel? Yees i'm
När fick du senast en komplimang? Idag
 
HAR DU NÅGONSIN...
Varit medvetslös: Nope
Gjort något riktigt dumt: Neej
Gjort något du verkligen ångrar: Nee
Åkt ambulans: Nej
Skämts över dina föräldrar: Vem har inte?
Sagt jag älskar dig och menat det: Jaa!
Vad hatar du verkligen: Finns mycket!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Haha, vet inte
Är du ensam nu: Nope
Vill du gifta dig: I framtiden, ja
Vill du ha barn: Även det i framtiden
 
SENASTE PERSONEN SOM...
Såg dig gråta: Vet inte
Fick dig att gråta: Hemlis
Smsade dig senast: Öhr
Kramade dig: Rasmus
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: Ja
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Nej
Köpt någonting: Ja
Sjungit: Ja
Saknat någon: Ja
 
HAR JAG?
Digitalkamera: Systemkamera
Telefon på rummet: Nej
Egen dator: Ja
Könssjukdom: haha nej
Bra kompisar: Självklart!!
Tar du receptbelagda mediciner: Nej

Like you see

Ni som dagligen följde http://vitree.blogg.se kan nu se att vi lägger ner den för att pröva på att blogga på egna håll. Om vi väljer att börja igen som "vitree" får vi se, men just nufinns jag här och Evelina här och Tessan här.

Bloggens första inlägg

Hej och varmt välkommna till stinawesterlunds.blogg.se!
Den här gången ger jag mig på en egen blogg igen där jag kommer blogga om allt mellan himmel och jord. Ni kan även följa mig på Instagram där jag lägger upp bilder i stort sätt varje dag. Hope u like!

RSS 2.0